Maatwerk in elektronica en automatisering.

SBR Electronics verhoogt uw efficiëntie met innovatieve oplossingen op maat van uw bedrijf of organisatie. Wij ontwikkelen gepersonaliseerde elektronica, programmeren PLC-sturingen en optimaliseren bestaande functionaliteiten voor een maximaal rendement. Als multidisciplinaire technologiepartner ontzorgen we u in elke stap van het proces.

Over ons

Over ons bedrijf

SBR staat voor Stijn Braet, oprichter en zaakvoerder van SBR Electronics. Stijn startte zijn carrière in loondienst en werkte o.a. bij TVH, Neon Elite en Dovy Keukens, waar hij de nodige ervaring opdeed. Zijn passie voor elektronica, automatisatie en de oneindige toepassingsmogelijkheden ervan, leidden hem naar zelfstandigheid.

Met een flinke dosis ervaring, een master elektronica en een diploma industriële wetenschappen op zak, richtte hij begin 2013 zijn eigen bedrijf. SBR Electronics startte als eenmanszaak en groeide uit tot een BV, dankzij talrijke vruchtbare samenwerkingen met verschillende partners op het gebied van ICT, programmatie, PLC, datacommunicatie en automatisatie.

Vandaag is SBR Electronics een veelzijdig elektronica- en automatisatiebedrijf dat geavanceerde en innovatieve automatisatieoplossingen op maat aanbiedt. Wij versterken bedrijven, instellingen en overheden.

Aanpak: van idee tot realisatie

Elk project ondergaat eerst een grondige haalbaarheidsanalyse. Voor we aan de slag gaan, toetsen we elk idee af aan de werkelijkheid. Eens we alle parameters onderzocht hebben, ontwikkelen we een prototype dat we uitvoerig testen vooraleer we tot productie overgaan. SBR Electronics voert alles uit in eigen beheer. Als multidisciplinaire technologiepartner ontzorgen we onze klanten van A tot Z, van ontwerp tot realisatie.

Samen de mogelijkheden verkennen? Contacteer ons

Stijn Braet

“Ik ben gepassioneerd door elektronica en de oneindige toepassingsmogelijkheden ervan.”

Stijn Braet

Hoe kunnen we u helpen?

Contacteer ons via onderstaand contactformulier, mail naar stijn.braet@sbr-electronics.be of bel 0478 40 89 31.